Om os

Sundheds- og Omsorgsforvaltningen har ansvaret for sundhedstilbud til alle københavnere og for omsorgstilbud til dem, der er over 65 år.

God Idé er din mulighed for at bidrage med gode ideer på sundheds- og ældreområdet, så vi kan skabe endnu bedre tilbud til københavnerne.

Sådan behandler vi din idé
Når vi har modtaget din ide, vurderer vi først, om den ligger indenfor sundheds- og ældreområdet. Vi kontakter dig eventuelt for at høre mere. Hvis den er relevant for sundheds- og ældreområdet, lægger vi ideen på hjemmesiden indenfor 14 dage, så andre københavnere kan se og ’like’ den.

Ideerne bliver redigeret inden offentliggørelse, så de fx ikke indeholder konkrete informationer om steder og personer eller krænkende sprogbrug.

Hvis vi vurderer, at din ide i stedet hører til i én af de andre forvaltninger i kommunen, sender vi den videre til dem.

Hvis vi vælger at gå videre med din idé, hører du fra os.

Hvis du fortryder

Hvis du fortryder, at du har skrevet til os, kan du få dit indlæg slettet ved at kontakte Marie Schack, e-mail: EM6L@kk.dk - telefon 2155 2989, eller Thit Fredens, e-mail GJ7D@kk.dk - telefon 2049 1957.