Bedre mental sundhed

Trivsel

Idag er det mange mennesker der oplever at det har låg mental sundbed.

Mange føler at de blir pressede hårt fra våres samfund om f ex hvordan man skal se ud med tøj og kropp, din prestation i både livet og på arbejde og skoler, at du tit skal gå til fysisk træning så du holder dig fit og smal. Selvføligt er det en god ting med krav, så vi godt kan prestere bedre. Men, når våres krav på at alltid være på top, og prestera till 100 % i alt, så skaber det problemer med våres selvværd og mentala sundhed.

Derfor har jeg en forslag til den kollektiva trafiken. I våres busser og tog har vi mange skærmer hvor det sendes reklamer. Det er nu min idé kommer tilpas. Jeg synes at vi kan skifte ud reklamer til gode meddelelser. Hvor vi istedet kan læse besked som: Du er god nok, Pass på dig selv, Husk at spis en frugt, Du er smuk, Du er alt værd, Du ska nog klare det, Det du vil, kan du få ...

Det her er bare nogle exempel på gode besked som faktiskt kan gøre din dage lidt bedre och nemmere. Hvis vi kan motivera personer til en god sundhed, istedet for at sæt press på at vi skal brug mer tid og penger på ting, som muligtvis kan få os længere væk fra god sundhed. Fordi resultater tar tid at nå, tar det tid før man kan se en forskel på våres psykiske helbred. Men fordi det er så mange det kør med den publike transport, kommer det at gøre en stor forskel på så mange mennesker. Det har blivit demonstreret at det vi tænker, blir våres hverdag og liv. Så hvis vi kan påvirke menneskers måde at se på sig selv og andre, synes jeg vi skal brug den mulighed til at skabe noget godt.

Billede
Hjerter flyver ind fra øverste venstre hjørne.
Del med