Giv amatørorkestre mulighed for at afholde koncerter på plejehjem

Trivsel

Amatørorkestre i Københavns Kommune skal have mulighed for at afholde koncerter i fælles- og festsale på kommunes plejehjem. Amatørorkestrene oplever i dag, at det kan være svært at finde passende steder at afholde deres koncerter, og i den forbindelse kan det være optimalt at afholde koncerterne i fælles- og festsale på kommunens plejehjem.

Ved at afholde koncerter på plejehjemmene kan plejehjemsbeboerne få en god koncertoplevelse i weekenderne. Derudover vil den åbne koncert være med til, at det ikke blot er orkesteret, der afholder koncerten, der kommer til plejehjemmet, men også øvrige koncerttilhørere.

En let måde at gøre det på, kunne være at lave en offentlig tilgængelig oversigt over, hvilke fælles- og festsale, der er på kommunens plejehjem, og hvor mange der er plads til de enkelte steder. Herefter kan orkestrene hurtigt danne sig et overblik over, hvilke steder, der er egnede til koncertafholdelse, hvorefter de kan tage kontakt til plejehjemsforstanderen eller en anden kontaktperson og indgå et samarbejde med plejehjemmet.

Billede
Billede af en guitar.
Del med